Jäsenedut

Tehyn jäsenyys tuo selustan työhösi. Tärkeimpänä jäsenetunasi ovat käytössäsi olevat luottamusmiehet ja Tehyn edunvalvontapalvelut, etujasi valvova ammattiosasto sekä vastuu- ja oikeusturvavakuutukset työssä sattuvien vahinkojen ja riitatilanteiden varalle. Yksityishenkilönä niitä ei voi hankkia.

Työpaikalla tukenasi ja turvanasi on ammattiosaston luottamusmies. Etusi on, että luottamusmiehemme ovat itsekin sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Jos työpaikallasi ei ole luottamusmiestä, Tehyn päivystyspuhelimet auttavat sinua.

Tehyn jäsenmaksu sisältää myös työttömyyskassan jäsenmaksun.


Tehyn jäsenenä olet oikeutettu lukuisiin etuihin yhteistyökumppaneidemme kautta. Saat paljon työhösi ja vapaa-aikaasi liittyviä etuja. Tarvittavat tunnukset jäsenetuihin näet sivun alalaidasta, kun olet kirjautunut verkkopalveluumme.


Ammattiosaston tapahtumista osa on ammattiosaston jäsenille maksuttomia ja osasta peritään jäseniltä omavastuuosuus, joka on yleensä enimmillään noin puolet todellisista kuluista.


Tervetuloa ostoksille verkkokauppaamme. Täältä löydät Tehy-tuotteita edulliseen hintaan.

Täältä löydät Tehy-tuotteita edulliseen hintaan


Opintorahaston tarkoituksena on apurahoja jakamalla tukea jäsenten ammattiyhdistystoimintaa, ammatillista kehittymistä sekä ammatillisuuden ja työyhteisön tutkimus- ja kehittämistoimintaa

Apurahoja voivat hakea yksittäisten jäsenten lisäksi erilaiset ryhmät. Hausta ilmoitetaan erikseen.

Lue tästä lisää